Общи въпроси
Какво е ДАКСИ007? покажи
ДАКСИ007 е софтуер, който за следи за настъпили промени в състоянието на фирми или в статута на физически лица – управляващи или собственици на фирми.
Колко официална е тази информация?  покажи
Това е официалната информация, въведена в Търговския регистър.
Дълго ли се настройва софтуера? покажи
Вашата работа е около 30 сек. - подавате еднократно на софтуера текстови файлове. А когато в ТР постъпи документ за изменение за някоя фирма или лице, на указания e-mail адрес ще бъде изпратен линк към документа.
Кога завършва работата ми със софтуера. покажи
Докато спрете този файл от по-нататъшна обработка или до изчерпване на заредената сума.
Какви данни подавам на софтуера? покажи
Указавате: 1) файлове с ЕИК на фирмите или с ЕГН на лицата, които ви интересуват; 2) документите, от които се интересувате; 3) периода за търсене.
Колко и какви съобщения получавам от ДАКСИ007 ? покажи
Честотата на получаване зависи от периода за търсене, който сте указали. Ако сте поръчали ежедневно търсене, ще получавате ежедневно поща на указания мейл адрес. В пощата получавате или текст, че няма промяна, или получавате линк към новопостъпилия документ.
При намиране на документ каква информация ми връща ДАКСИ007 ? покажи
Получавате линкове към всеки новопостъпил документ. Ще получавате съобщения само за тези видове документи, за които сте поръчали следене.
Не помня какви обработки съм поръчал? Къде мога да проверя? покажи
Изберете от падащото меню “Сервизни функции” елемента “Управление на файлове”. Ако натиснете в колона “Информация” иконата, съответна на файла, който ви интересува, ще видите туултип (изплуващо облаче) с данните, от които се интересувате. Това са името на файла, всяка от промените, които следите, посочения мейл и т.н.
Как да се откажа от обработка, която вече се изпълнява? покажи
Изберете от падащото меню “Сервизни функции” елемента “Управление на файлове”. Оттам можете да изтривате, спирате от обработка и пускате спрени вече файлове.