Дакси007 - моят агентФирмено разузнаване

Държавен вестник

Адресни списъци

Готови пакети

Дакси 007

Услуги в офиса

Цени

Достъп до базите
Продажба на карти
За достъп
ДВ Последен брой

Библия

Отдих

Начало
За нас

Гаранции и отговорности

Адрес/телефон
банкова сметка

Вашето мнение

Дилъри

Клиенти
Защита на личните данниCopyright © 1992-2023
DAXY BULGARIA Ltd.
All rights reserved.начало  >  продукти


Какво е "ДАКСИ 007"?

С Дакси 007 следите фирми - търговци, дистрибутори, контрагенти или подизпълнители, следите Ваши длъжници. Това е софтуер, който Ви информира незабавно за настъпилите промени в интересуваща Ви фирма или група от фирми. Дакси 007 следи вместо Вас икономическата активност на едно или повече физически лица в автоматичен режим, без по-нататъшна човешка намеса.

Защо Ви е нужен "ДАКСИ 007"?

Наблюдавате фирми или хора, с които имате бизнес отношения или които Ви интересуват заради запорирани дялове, невърнати кредити, възникнали задължения към НАП, промяна в регистрацията по ДДС. НЕЗАМЕНИМ ПОМОЩНИК е за бизнес-разузнаване и журналистически разследвания. Банките и финансовите институция могат да го използват за групово извличане на големи масиви данни за фирми или физически лица!

Как да получите достъп?

Ако сте клиент на Дакси е необходимо е да използвате името и паролата си.
Ако нямате име и парола за достъп, трябва да попълните регистрационната форма

Как да работите?

Влезте през ‘Достъп до базите’ на www.daxy.com или чрез този линк ДАКСИ 007, използвайки Вашето потребителско име и парола. Като следвате инструкциите, подайте списък на фирми или лица, които искате да наблюдавате. Запишете ги в текстов файл (*.txt) или ги въведете директно в съответното поле, (ако са малко на брой). Можете да подадете 1 файл с 10 фирми, но ако Ви е по удобно можете да ги разделите на 10 файла с по 1 фирма, а може и с 5 000 фирми наведнъж. Можете да поискате да виждате резултата веднага или утре, всеки ден, веднъж седмично или два пъти месечно. Можете да направите справка за всички новорегистрирани или променени фирми в България за изминалия ден, за последните 10 или 30 дни, без да подавате никакви данни.

А можете и...

      да ни кажете какво не можете (засега), но бихте искали да направите с ДАКСИ 007!!!

Използвайте ‘Обратна връзка’ от началната страница на ДАКСИ 007 – Вашето мнение и оценка са най-важни за нас, хората работещи за ДАКСИ

Обърнете внимание!

Подаването на списък за следене, получените резултати по електронна поща и готовата справка от Дакси 007 се таксуват. Линковете от готовите справки водят до Дакси Глобал и тяхното натискане се таксува по обичайния начин.


Потребител

име


парола